top of page
bruidsmake-up 't Mooihuys Etten-Leur

Ga jij binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! 

Natuurlijk wil je er op de grote dag stralend uitzien!

 

Daarbij help ik je graag!

 

Je droomman (of vrouw) heb je al gevonden! Misschien heb je ook de jurk van je dromen al gekocht! De volgende stap is je kapsel en make-up. Hoe gaat het totaalplaatje eruit zien? 

Ik verzorg graag jouw bruidsmake-up zodat je zelfverzekerd voor het altaar staat! Het is belangrijk dat een bruid zich goed voelt bij hoe ze eruit ziet, daarom is een proefsessie echt een must! Tijdens de proefsessie geef je jouw wensen aan en gaan we samen bekijken welke kleuren het mooist bij jou staan. Je gaat pas weer weg wanneer je helemaal tevreden bent!

Op de grote dag zelf kom ik naar je toe zodat je niet hoeft te stressen. In je eigen omgeving kan je dan in alle kalmte alles over je heen laten komen. Ik zorg ervoor dat je make-up perfect zit en dat ook heel de dag zo blijft!

Als je het fijn vindt, kan ik aan het eind van de dag, voordat jullie knalfeest begint, nog op locatie langskomen om je make-up bij te werken of een andere look te creëren. Eigenlijk is alles wel mogelijk!

Ook voor de (schoon)moeder van de bruid, of andere belangrijke gasten ben ik beschikbaar! 

  • Bruidsmake-up (incl. proef)

  • Bruidsmake-up met touch up (incl. proef)

  • Afstand buiten straal van 7 km

€150

€175

€0,45 per km

Bruidsmake-up 't Mooihuys Etten-Leur

Om je huid alvast te laten wennen aan de producten waarmee ik werk, krijg je na de proefsessie een gratis travel-size set huidverzorgingsproducten van het merk Marlyse Blue mee. 

Op de grote dag zelf gebruik ik een extra luxe serum om de huid voor te bereiden op de make-up. Hierdoor blijft de make-up de gehele dag tip-top zitten! Ook ontvang je een uitgebreide goodiebag met onder andere een lipstick naar keuze van het merk Make-Up Studio! 

Arrangement

 

Misschien wil je voor de grote dag nog wel meer behandelingen ondergaan zodat jouw huid in topconditie is. Wil je bijvoorbeeld toch die Lash Volume Lift of zou je graag zien dat je wenkbrauwen netjes worden gemaakt en geverfd? Wil je iets geharst hebben of een uitgebreide gezichtsbehandeling een aantal dagen voor de bruiloft? Alles is mogelijk! Graag maken we samen met jou een mooie pakketprijs voor de behandelingen waar jij behoefte aan hebt, samen met de bruidsmake-up. Informeer hiervoor in de salon of neem contact op via mail of telefoon. 

Voorbeeld van een samengesteld pakket/arrangement

  • 5 weken voor de bruiloft: Een uitgebreide proefsessie voor bruidsmake-up

  • 2 weken voor de bruiloft: Dermaplane Pro behandeling

  • 1 week voor de bruiloft: Henna Brows behandeling 

  • 5 dagen voor de bruiloft: Harsen benen en oksels

  • 2 dagen voor de bruiloft: Lash Volume Lift

  • Dag van de bruiloft: Bruidsmake-up incl touch up in de avond

  • Dag van de bruiloft: Feestelijke dag/avond make-up voor (schoon)moeder van de bruid, getuigen en bruidsmeiden

Klantenstop! 

Vanwege de toenemende drukte ben ik helaas genoodzaakt voorlopig een klantenstop in te voeren.

bottom of page